UVIJETI KORIŠTENJA

Naručivanje:
Iskazane cijene su izražene u Kn i uključuju pdv.
Narudžbe možete ostvariti na način da odaberete grupu i broj proizvoda, te nam pošaljete na e-mail: astrum.dizajn@gmail.com ili dolaskom u izložbeni prostor na adresi Ilica 180A, Zagreb. Nakon toga kupcu će biti poslana ponuda sa svim uvijetima. Roba će biti naručena kad kupac plati 60% avansa od ukupne cijene ponude čime ujedno potvrđuje svoju suglasnost sa uvjetima iz ponude, a 40% prije isporuke robe. O roku isporuke će biti obaviješten u ponudi, što ovisi o vrsti artikla. Roba ostaje u vlasništvu dok kupac račun ne podmiri u potpunosti.
Kod artikala gdje je navedena minimalna količina, potrebno je izvršiti narudžbu u navedenoj količini.
Namještaj i stolci naručeni temeljem individualne odluke i specifikacije prema zahjevu kupca ne mogu se vratiti.
 
Proizvodi:
O svakom proizvodu nastojimo osigurati točnost podataka na ovoj web stranici.
Astrum dizajn d.o.o. se odriče bilo kakve odgovornosti svih informacija i sadržaja o samom proizvodu sadržanih na ovoj web stranici.
Slike su ilustrativnog karaktera i ne jamčimo da potpuno odgovaraju samom proizvodu bojom i dimenzijama, odnosno za slučajne greške kod proizvoda ne odgovaramo.
Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i slike proizvoda na ovoj web stranici, ukoliko proizvođač izmjeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda.
Stvarna boja proizvoda  utvrđuje se prema ton kartama materijala u izložbenom prostoru
na adresi Ilica 180A, Zagreb.
 
Načini plaćanja:
Gotovinskim plaćanjem ili internet bankarstvom ostvarujete od 5% do 10% popusta.
Kartičnim plaćanjem na rate bez kamata i naknada ne ostvarujete popust.
Rubrika zadnji komadi podrazumijeva artikle koje više nećemo imati u ponudi,  te na njih odobravamo  popuste koji su navedeni uz svaku sliku. Gotovinski popust  ne primjenjuje se na artikle koji su već sniženi.
 
Dostava:
Dostava na području Zagreba je uključena u cijenu.
Kupac može i sam podignuti robu na adresi Ilica 180A, Zagreb.
Dostava van Zagreba vrši se na zahtjev kupca, te se naknadno zaračunava sukladno veličini i količini paketa, te odredištu. Roba se pakira na način da se u transportu ne može oštetiti, a kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna vanjska oštećenja paketa, te odmah reklamirati dostavnom službeniku.
 
Reklamacije:
Pravo na reklamaciju postoji ukoliko je došlo do isporuke robe koja nije naručena, odnosno proizvod ne odgovara po karakteristikama ili ima oštećenja.
Prilikom primitka robe kupac provjerava ispravnost narudžbe jer ukoliko nešto nedostaje ili postoji oštećenje potrebno je odmah prijaviti u Astrum dizajn d.o.o. jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.