NAMJEŠTAJ PO MJERI

Namještaj po mjeri

Preko 20 godina izrađujemo namještaj po mjeri: kuhinje, ormare, sobe, uredski i ordinacijski namještaj, te ostali namještaj prema vašim željama i potrebama.

Stalnim praćenjem trendova u dizajnu i primjenom novih tehnologija u izradi namještaja po mjeri, naši proizvodi zadržali su se na domaćem tržištu već dugi niz godina.
Materijali koje koristimo u izradi namještaja po mjeri kreću se od punog drva i furniranih ploča, preko lakiranog medijapana pa sve do iverala.
U izradi namještaja po mjeri uz drvne materijale kombiniramo i kamen, staklo, aluminij, te ostale metale.
Prateći okov i spojni pribor koji ugrađujemo u svoj namještaj renomiranih je europskih proizvođača s dugogodišnjom garancijom.

Kvalitetan i oku ugodan ambijent oplemenjen ručno izrađenim namještajem po mjeri vašeg prostora povećat će ugodu boravka u takvome okruženju.

Tradicija obrade drva spojena prije svega s pristupačnom cijenom, te kvalitetom, funkcionalnošću i dizajnom, naša su specijalnost.

Unikatni primjerci ručno izrađenih komada namještaja po mjeri daju poseban izgled vašem domu.

Kvaliteta i individualni pristup svakom kupcu uz stučne savjete naša su specijalnost.Pristupačna cijena spojena s kvalitetnom izradom namještaja  zadovoljava i najzahtijevnije projekte.
Posljednjih godina naša stolarija stavila je poseban akcent na “SHABBY CHIC” stil, koji daje posebnu ugodu boravka u takvom interijeru.

Posjetite nas na www.astrumdizajn.hr